Jdi na obsah Jdi na menu
 


KRESLENÍ PRAVOU MOZKOVOU HEMISFÉROU

KURZY KRESLENÍ PRAVOU MOZKOVOU HEMISFÉROU

Probíhají na Vysočině v Brtnici u Jihlavy, případně u Vás ve Vámi zajištěných prostorách .Od toho se odvíjí cena.

V Brtnici 1500,-Kč

U Vás 1800,-Kč.

U Vás- pokud bude alespoň 5 zájemců a více, přijedu k Vám kamkoli v ČR.

Probíhají většinou o víkendu.234.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Co je kreslení pravou mozkovou hemisférou?

Každý člověk se může naučit kreslit během pouhých dvou dnů. Vím, že se Vám to zdá neuvěřitelné, ale je to tak. Jediné, co k tomu potřebujete, jsou Vaše ruce, mozek, trpělivost a chuť zkusit něco nového. Říká se tomu kreslení "pravou" mozkovou hemisférou. Ke kreslení nepotřebujete žádný zvláštní talent, nebo nadání. Potřebujete jen vědět, jak na to. Kreslit totiž umí každý, kdo má ruce.
V pravé části našeho mozku jsou uloženy city, sny, fantazie a tvořivost. Pravá část mozku nezná žádná omezení - narozdíl od levé. Ta umí pracovat s prostorem, časem a logikou. Na dvoudenním kurzu se naučíte, jak pracovat s pravou i levou mozkovou hemisférou a
již druhý den budete umět kreslit slavné osobnosti dle předlohy. 

 156.jpg

Co si máte vzít s sebou?

Pohodlný oděv, přezutí,  sváču  a pití . A samozřejmě dobrou náladu, ať můžete zažít víkend plný pohody, uvolnění, odpočinku a zábavy

Jak dlouho  kurz trvá?

Víkendový kurz: 

 Trvá 2 dny a to od soboty do neděle od 9.00 - do 15.00 hod. Ubytování není v ceně a každý si ho zabezpečuje sám. Pokud o něj budete mít zájem, pošlu tel. kontakty na ubytování přímo v místě.

 Preferujete individuální přístup?

V Brtnici probíhají vždy individuální kurzy. Jsou určené všem, kteří chtějí kreslit v soukromí, samostatně, nebo v malé skupině (max.počet 1-3 osoby). Kurz přizpůsobuji potřebám každého jednotlivce a můžu se Vám tak maximálvě věnovat. 

 Pro koho je kurz kreslení určený?

Pro ty, kteří rádi objevují v sobě něco nového, co rádi kreslí, ale i pro ty, kteří to nikdy nezkoušeli a kreslit neumějí. Pro všechny, kteří chtějí v životě něco dokázat. A nemusí to být jen kreslení... Pro ty, kteří na sobě chtějí pracovat, ale i všechny, kteří se připravují na talentové zkoušky. A především pro ty, kteří potřebují relaxaci a pročistit si hlavu .Tento kurz Vám pomůže získat nejen nové dovednosti, ale také získat sebedůvěru a skvěle si odpočnout od stresu.

361.jpg

005.jpg

 

 

 

162.jpg

261.jpg 006.jpg

 

015.jpg

(pře kurzem a po kurzu)

054.jpg

 

015.jpg

 

258.jpg024.jpg

(před kurzem a po kurzu)010.jpg

187.jpg012.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

454.jpg013.jpg

 

 

 

474.jpg

688.jpg

 

 

 

 

 

696.jpg

 

 

 

 

 

109.jpg

107.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

118.jpg

 

014.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

034.jpg

 

dscn1844.jpg